Hitta det billigaste privatlånet

Du vill använda ett privatlån för att genomföra ett projekt, och du ser till alla kostnader för att få bästa ränta? Var hittar man det billigaste privatlånet på marknaden? Vilka organisationer ska du vända dig till och vilka verktyg kan du använda för att vara säker på att hitta det mest attraktiva erbjudandet? Varkredit.se ger dig flera tips för att optimera din sökning.

service image

Billån

Köpa ett tvåhjuligt fordon för att korsa vägarna? Köpa en båt för att upptäcka nya horisonter? VARKREDIT erbjuder dig anpassningsbara finansieringslösningar.

service image

Personligt lån

Du är anställd och du måste snabbt skaffa material där hushållsutrustning? VARKREDIT erbjuder dig ett lån för att följa dig vid ditt köp

service image

Fastighetslån

Du vill köpa ett hem, i princip vill du bli ägare. Om du känner igen dig själv i denna beskrivning har VARKREDIT en enkel lösning att föreslå för dig, fastighetslånet

Var hittar man de billigaste "privatkredit"-erbjudandena?

Ta ett konsumtionslån för att finansiera renoveringsarbeten i ditt hem, möta en oförutsedd utgift eller unna dig högteknologisk utrustning... det är nu möjligt och väldigt enkelt tack vare privatlånet.privat.

Finns de bästa erbjudandena med de lägsta priserna nödvändigtvis på internet? Det är möjligt att använda internet för att göra en riktig jämförelse (se nedan) och sedan ta emot förslag från både fysiska verksamheter och nätbanker.

De billigaste privatlåneerbjudandena hittar du därför både i ditt vanliga bankkontor och hos en helt dematerialiserad bankpartner. Så hur hittar du det bästa förslaget?

Håll utkik efter kampanjer:

det är vanligt att se erbjudanden om privatlån med reducerade räntor, särskilt om du lånar ett litet belopp. Ofördelad personlig kredit kan faktiskt beviljas dig med en summa på upp till 750 000 SEK, men banker erbjuder ibland mycket attraktiva priser om du begränsar dig till en summa på till exempel mellan 10 000 och 50 000 SEK.

När erbjuds dessa kampanjer? Mycket ofta, före stora konsumentögonblick som försäljning, tillbaka till skolan eller till och med stora helgdagar;

Föredrar det tilldelade lånet:

det privata privatlånet är per definition en låneförfrågan vars summa inte är avsatt till en specifik kostnad, och som du därför kan använda som du vill. Tyvärr, om du vill få ett reducerat pris, är det ofta inte med dessa erbjudanden du kommer att kunna uppnå det. Det kommer verkligen att vara mycket mer intressant att vända sig till en tilldelad kredit, det vill säga en konsumentkredit vars belopp används för att finansiera en specifik vara eller tjänst, till närmaste euro;

Billigaste privatlån

Använd subventionerade lån:

om utgifterna du planerar att dra avser en specifik vara eller tjänst, kontrollera att du inte kan dra nytta av ett subventionerat lån. Subventionerade lån är lån som kompletterar traditionella finansieringslösningar, men med betydligt mer attraktiva villkor.

Det finns alltså i den stora familjen av subventionerade lån lånet till tjänstemän, hembygdslånet. Varje gång, enligt villkor relaterade till användningen av medel, kommer du att kunna få mycket låga priser. Det är alltså möjligt att hitta subventionerade lån från vissa banker om du köper en el- eller hybridbil.

Lånet är subventionerat eftersom räntan är mer attraktiv än vid köp av en klassisk bil. Lösningen för att hitta de billigaste privatlåneerbjudandena? Använd jämförelse.

Till exempel ger vi dig en komplett jämförelselösning. Genom att ange flera uppgifter om ditt projekt (belopp du vill låna, förväntad återbetalningstid) kan du få en simulering från flera banker och på så sätt få offerter på några minuter.

Det är genom att använda jämförelsen som du kommer att kunna hitta det billigaste erbjudandet, och i synnerhet det bästa priset. Men var uppmärksam på de andra parametrarna att ta hänsyn till.

Utöver krediträntan måste du faktiskt övervaka de särskilda villkor som erbjuds dig för att ta reda på om den kredit du har valt är väl lämpad för dina behov.

Saker att se upp med med ett billigt privatlån

Här är listan över de olika punkter som bör fånga din uppmärksamhet när du gör en exakt jämförelse av flera personliga krediterbjudanden.

  1. - Den årliga kostnadsräntan (APR): istället för att titta på den nominella räntan som erbjuds dig, fokusera istället på den årliga kostnadsprocenten, även kallad APR. Denna räntesats inkluderar den ränta som banken kommer att ackumulera, men också de olika kringkostnaderna. Det är alltså denna kurs som du måste jämföra mellan flera erbjudanden för att få en riktig överblick;
  2. - Kostnaden för administrationsavgifter: alla banker erbjuder inte nödvändigtvis administrationsavgifter. Men om avgifterna gäller måste du integrera dem i den totala kostnaden för operationen, eftersom du måste betala dem... ibland för att frigöra pengarna!
    Genom att lägga ansökningsavgifterna till den totala kostnaden för ett lån med attraktiv ränta kanske erbjudandet i slutändan blir mindre attraktivt än ett annat förslag med högre ränta, men utan några ansökningsavgifter;
  3. - Beloppet för de månatliga betalningarna: ta en ränta på beloppet av de månatliga betalningarna som erbjuds dig. För att inte äventyra din budget måste du hitta ett belopp som inte representerar en för hög vikt i förhållande till de pengar du har (tack vare din inkomst, och eventuella livräntor/pensioner).
    Ibland är ett lite mindre attraktivt erbjudande, men med en månadsbetalning som verkligen sammanfaller med din skuldkapacitet att föredra;
  4. - Den totala kreditkostnaden: för en bra jämförelse mellan flera erbjudanden är det viktigt att kontrollera den totala kreditkostnaden, det vill säga det belopp du måste betala för att finansiera ditt lån (summan av räntan);
  5. - Kostnaden för valfri försäkring: glöm inte försäkringen. Även om det ofta är valfritt som en del av ett personligt lån, kan försäkring hjälpa till att skydda dig och dina nära och kära i händelse av problem (arbetsoförmåga, funktionshinder, dödsfall).

För ett optimalt skydd rekommenderar vi att du tecknar en försäkring när du lånar ett stort belopp. Jämför sedan försäkringserbjudandena.

Vilket är det billigaste privatlånet?

Letar du efter det billigaste privatlånet? Vet att erbjudandena utvecklas och att banker och organisationer erbjuder rörliga kontrakt enligt profiler och perioder. För att hitta det billigaste privatlånet rekommenderas det alltså att jämföra erbjudanden online. Detta lättanvända verktyg berättar i realtid vilket privatlån som är billigast för dig.